Tandblekning hos Tandvårdshörnan i Vetlanda

Tandblekning hos Tandvårdshörnan i Vetlanda

Fredag och nu börjar ljuset komma, på både på kort sikt men även på lång sikt. Apropå ljus så ska jag idag gå och få tandblekning så att även jag kan få ett lite vitare leende. Det finns en klinik här i Vetlanda som utför tandblekning till ett överkomligt pris och mina vänner rekommenderade det stället starkt. Jag har väldigt länge velat göra en tandblekning men det har inte riktigt kommit till skott. Under en längre tid så har jag använt mig av tandkräm och munskölj som ska ge vitare tänder men det ger inte riktigt den effekten som jag önskar så därför har jag nu beslutat mig för att ta till andra medel och göra en tandblekning. Jag ringde för flera veckor sedan och skulle boka en tid men det var en väldans kö så jag fick en tid först idag, det verkar vara väldigt populärt med vitare tänder i Vetlanda. Utifrån vad jag har sett på sociala medier så är det inte bara i Vetlanda som detta är populärt, det känns som att de flesta har tandblekning nu för tiden. Jag ser inget dåligt med att bleka sina tänder, har man möjligheterna till att få vitare tänder så tror jag att de flesta människorna hade velat ha det. Sen finns det så klart vissa hinder med att göra en tandblekning, effekten blir naturligtvis inte lika bra om man använder sig av tobak. Jag är varken någon rökare eller snusare så jag klarar mig undan, jag skulle aldrig någonsin bruka tobak. För mig finns det ingen anledning att använda någonting som skadar kroppen, men jag kan absolut förstå de som hamnar i ett beroende. Jag tror att det är fruktansvärt svårt att ta sig ur ett sådant beroende, vi som aldrig varit i det förstår nog inte riktigt hur jobbigt det kan vara.  


Kommentarer är stängda.