Skulle du vilja ha permanent makeup?

Skulle du vilja ha permanent makeup?

God förmiddag mina fina följare, det är så roligt att se hur många det är som läser mina inlägg numera. Jag har dessutom märkt att ni verkligen uppskattar de inlägg där jag rekommenderar ett företag eller en produkt, därför tänkte jag idag rekommendera företaget Iris Makeup och deras behandlingar inom permanent makeup i Karlstad.

Sedan jag gick i högstadiet har jag haft ett stort intresse för smink och skönhet, vilket gör att jag än idag tillbringar mycket tid framför spegeln och sminkar mig. Trots att jag tycker det är riktigt roligt att sminka sig kan det ibland vara jobbigt att behöva sätta sig varje morgon och sminka sig för att se vaken ut, därför kom jag in på spåret med permanent makeup i Karlstad för ett tag sedan. Jag ville då genomföra en behandling för att få permanent smink på ögonbrynen, behandlingen var ungefär som att tatuera ögonbrynen. Genom att tatuera ögonbrynen får jag ändå delar av ansiktet som jag kan sminka när jag känner för det. Det är dock väldigt skönt att numera inte känna sig tvingad till att sminka sig så mycket varje morgon, jag ser redan lite levande ut i alla fall tack vare mina befintliga ögonbryn. Det här är en behandling jag verkligen kan rekommendera till både er som älskar smink men även er som inte tycker det är särskilt kul att sminka sig. Om ni skulle vara intresserade av att göra permanent makeup i Karlstad vill jag upplysa er om det här företaget och deras underbara jobb. Med tanke på att jag blev riktigt nöjd över min tatuering på ögonbrynen kan jag tänka mig att ni också kommer bli lika nöjda efter er behandling.


Kommentarer är stängda.