Pedikyr i Skövde

Pedikyr i Skövde

Vad ger man till sin morsa som har allt, när hon fyller år? Jo, det ska jag skriva ett inlägg om! Jag gav henne ett presentkort på en pedikyr i Skövde på en salong som heter Nagelfabriken, och morsan blev så glad så det var inte klokt och hon var nöjd med pedikyren och tyckte att det var det bästa presenten hon kunde få. Jag har inte själv varit på Nagelfabriken men jag känner ett par personer som har varit där, och de berättade hur nöjda de var, så när jag fick veta att det hos dem går att få hjälp med annat än det som mina vänner varit där för, nämligen vaxning och nagelförlängning, som pedikyr i Skövde, så bestämde jag mig för att det var ett presentkort på en pedikyr jag skulle köpa till morsan eftersom hon har pratat länge om att hon funderat på just detta. Nu är det till och med så att jag har funderat på om inte jag också skulle gå på en pedikyr i Skövde hos Nagelfabriken och det lutar åt att jag kommer att göra det, fast det får vänta tills lönen kommer den 25:e, för just nu är jag lite pank men jag får skylla mig själv att jag la pengar på att gå på diskotek när jag kunde använt pengarna till annat. Nu har jag bara några hundra att leva på i en och en halv vecka till så det får bli havregrynsgröt till lunch och inga extravaganser, men det ska jag inte prata mer om för det är säkert ingenting som ni tycker är roligt att läsa om. Hur som helst, om någon av er har varit på Nagelfabriken och fått en pedikyr i Skövde, eller någon annan behandling, så får ni gärna skriva och berätta om det och hur ni tyckte att det var.  


Kommentarer är stängda.