Hur jag slutade bita på mina naglar

Hur jag slutade bita på mina naglar

God dag på er, mår ni okej? Idag ska jag prata lite om mina naglar. Jag brukar gå och göra mina naglar i Sundsvall hos MLI eauty.

Jo, det är så att jag har ända sedan jag vart liten, bitit på mina naglar och jag tror att anledningen till det är att min pappa och mina syskon alltid gör det. Jag fick ha strumpor på händerna som spädbarn för annars bet jag loss naglarna. Detta är en dålig vana som jag har fortsatt med i hela livet och nu när jag är 20 år kände jag för att sluta med en gång. Jag har testat medel som smakar äckligt men då hittar jag på något annat för att kunna bita på dem, jag har testat att köpa stressboll men det fungerar inte heller så min sista utväg var att gå och göra naglar i Sundsvall och det var det bästa jag har gjort. Jag har gått och fixat naglarna tre gånger hos MLI Beauty nu och de tar så väl hand om mina händer. Det är ett under att de kunde göra en förlängning på mina korta små naglar så jag är väldigt imponerad. Eftersom det materialet som de använder när de gör mina naglar här i Sundsvall är så hårt så är det omöjligt för mig att bita av det, men jag kan erkänna att jag försökte bita på dem i början men nu har jag nästan vant mig av det. Jag tänker fortsätta att göra mina naglar i Sundsvall hos MLI Beauty eftersom det är så bra kvalité och för att jag vet att jag skulle börja bita på mina vanliga naglar om jag slutade. Tack och hej för mig.


Kommentarer är stängda.