Firar in helgen på spa

Firar in helgen på spa

Tjenare bloggen! Det blir en kort dag på jobbet idag för sen ska jag och en väninna till mig iväg på spa i Växjö. Vi måste ju fira in att det är helg tänker jag och då är spa den perfekt metoden, lite bubbelbad och bastu. Dessutom så har jag även tagit mig friheten att boka in fotvård i samma veva så att vi kan få våra små fossingar behandlade när vi ändå är där. Jag är en människa som verkligen tycker om avslappning och olika behandlingar. Det är väldigt ofta som jag tar mig ett bad hemma. När jag skaffade badkaret så var det många som sa till mig att jag aldrig skulle använda det och jag förstår lite varför, men ack så fel de hade. Jag badar minst en gång i veckan, då får jag en stund där jag kan släppa allting som händer runt omkring och bara koppla av. Sen är det klart att jag hellre går på spa än att hoppa ner i badet. Det är lite lyxigare och sen får jag umgås med min väninna i samma veva. Fotvård är någonting som jag inte har fått på väldigt länge så det är nog väldigt lägligt med en behandling. Nu när sommaren bara är runt hörnet så vill man väldigt gärna kunna gå i sandaler utan att skämmas för sina fötter. Just under sommaren tar fötterna ganska mycket stryk också, man går runt barfota väldigt mycket och utsätter fötterna för en hel del. Innan det är dags för spa och fotvård i Växjö så är det dock jobb som står på schemat. Jag började sväva iväg lite här men det är några timmar kvar tills vi kan bege oss av mot Växjö. Det blir nog högt tempo idag eftersom att jag ska sluta lite tidigare, men det klarar jag!


Kommentarer är stängda.