En perfekt present

En perfekt present

Hallå där bloggen! Vilket vacker väder vi har i Nynäshamn och det finns få ställen som är lika fint på sommaren än som nere i hamnen. En glass på någon brygga eller varför inte en liten fin räkmacka på en servering. Det finns mycket man vill hitta på när sommaren har anlänt men tiden finns inte riktigt där än. I söndags var det mors dag och jag fick en väldigt härlig present av min son som jag hade tänkt att utnyttja någon dag i veckan. Massage var precis vad jag behövde och det var nästan så att min son kände på sig det för det var precis vad han gav mig, helt klockrent om jag får säga det själv. Jag pratade lite om att åka på spa förra veckan för att få en dag fylld med avkoppling och det verkade sannerligen som att min son snappade upp en hel del information angående det. Känslan av att ha en massage tillgängligt är fantastiskt och jag kan tänker mig att fredag kan passa perfekt för att gå på en behandling. Få inleda helgen med massage, det låter inte helt tokigt om jag ska vara ärlig. För tillfället sitter jag ute på balkongen och blickar ut över ett stillsamt Nynäshamn, båtarna ligger i helt stilla i hamnen. Om några veckor däremot, då kommer det redan vid den här tiden att vara folk nere i hamnen. Semesterfirarna flockas alltid till bryggorna och det är fullt med båtar överallt, då kan det vara helt fantastiskt att bara strosa runt bland alla båtar. Redan nu har fiskebodarna öppnat upp för sommarsäsongen och det är väldigt fina råvaror som säljs där nere. Det är en tid på året där det blir mycket skaldjur och fisk på menyn, riktigt smarrigt. Ta vara på dagen och njut i solen!


Kommentarer är stängda.